BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Mediscan poliklinika

 

 

 

 

 

Privatna zdravstvena ustanova Poliklinika «Mediscan» je moderan dijagnostično-terapijski centar osnovan 2006. godine. Stručno osoblje Poliklinike i najsavremenija oprema omogućuju kvalitetnu zdravstvenu uslugu: specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, dijagnostiku i tretman. U klimatiziranom prostoru od 150 kvadratnih metara, koji je uređen po svjetskim higijensko-antibakteriološkim standardima, nastoji se postići nebolnički ugođaj, tako da intervencijama (naročito kod djece) mogu prisustvovati roditelji, kao i supruzi kod ultrazvučnih pregleda trudnica.

Prednost ovog modela liječenja je bliska komunikacija i saradnja među doktorima različitih specijalnosti. Multidisciplinarni pristup omogućuje pacijentu da u što kraćem vremenskom periodu dobije tačnu dijagnozu i započne s terapijom, što je presudno za ishod liječenja.

Poliklinika pruža usluge iz oblasti hirurgije, interne medicine, kardiologije, ginekologije, psihologije, laboratorijskih pretraga, sistematskih pregleda i medicine rada.

 

Poliklinika Mediscan

Stupine B5
Tuzla
75000
Bosna i Hercegovina
mediscan@mediscan.ba
+387 35 261 254
+387 35 277 218
+387 62 519 135
http://www.mediscan.ba

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši