BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Reciklon d.o.o. – zbrinjavanje otpada, ekologija, konsalting

“Reciklon BH” d.o.o. Sarajevo je specijalizirana firma koja se bavi promocijom mjera zaštite okoliša, zbrinjavanjem opasnog i neopasnog otpada sa prostora Bosne i Hercegovine. Postupkom sakupljanja, sortiranja svih vrste otpada, pakovanja, otpad prevozi do privremenog skladišta. Tako prikupljeni otpad se u skladu sa utvrđenom zakonskom procedurom i odgovarajućim transportom izvozi iz Bosne i Hercegovine na mjesto konačnog zbrinjavanja u inozemstvu.

Istovremeno, pružamo usluge zbrinjavanje infektivnog otpada, u sklada sa pravilnikom o upravljanju medicinskim otpadom (“Službene novine FBiH”, broj 33/03, 9/05), uređajem za sterilizaciju koji se nalazi u našim poslovnim pogonima.

Organizovanjem okruglih stolova, seminara, izdavanjem promotivnih materijala firma “Reciklon BH“ d.o.o. Sarajevo pojedinačnim i kolektivnim edukacijama građana, pravnih lica, približava načine i značaj nastanka opasnog i neopasnog otpada u kućanstvu, proizvodnim pogonima, bolnicama, prirodi, kao i posljedicama koje su rezultat potpune nebrige ili malo brige za svoju okolinu i svoj prostor življenja.

Kontakt

Ured u Sarajevu: Hakije Kulenovića 10, lamela B5, 71000 Sarajevo
Telefoni: +387 33 20 35 54, +387 62 58 55 60, +387 61 10 35 34
e-mail: reciklonbh@bih.net.ba

za više informacija klikni OVDJE


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši