BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Osvojite vrijedan “paket zdravlja i ljepote” koji vam daruju apoteke EDAL EUROFARM

Vrijeme je za novu nagradnu igru. Ovaj put vrijedan “paket zdravlja i ljepote” daruju vam naši stari saradnici apoteke EDAL EUROFARM.

Potrebno i dovoljno je samo da lajkate našu FB stranicu BHZdravlje, te da priloženu fotografiju podijelite na svom FB profilu.

Izvlačenje nagrada je u subotu 07.marta i želimo vam puno sreće!

Krajnji rok za podizanje nagrade je srijeda 11.mart !

 

U žiži našeg interesovanja je pacijent i njegove potrebe – poruka je koja nam dolazi iz apoteka EDAL EUROFARM!

Apoteke PZU Eurofarm EDAL su počele sa radom 1996. godine sa sjedištem u Ul. Armije BiH br. 17. u cilju bolje snadbjevenosti lokalnog stanovništva lijekovima i medicinskim sredstvima. Sada smo respektabilna zdravstvena ustanova koja u svom sastavu ima četiri apoteke.

Apoteka EDAL EUROFARM je nastala iz želje da se stanovništvu sto bolje približi apotekarska djelatnost u cilju bolje informiranosti i uslužne djelatnosti o brizi za njihovo zdravlje. Osnovna djelatnost ove apoteke je zasnovana na distribuciji lijekova i medicinskih sredstava, proizvodnji galenskih i magistralnih pripravaka. Svoj princip rada baziraju na stručnijem, bržem i kvalitetnijem, pristupu pacijentu, pokušavajući proširiti to i nabavkom specifičnih lijekova i drugih medicinskih pomagala, kojih nema u trenutnom lancu nabavke. U žiži njihovog interesovanja je pacijent i njegove potrebe. U svakom trenutku nastoje ostvariti kontakt sa ljekarima u cilju što boljeg zbrinjavanja pacijenta.

Stručni tim magistara farmacije i farmaceutskih tehničara apoteka EDAL EUROFARM je nesebično na raspolaganju svim njihovim pacijentima.

Posjetite apoteke EDAL EUROFARM na slijedećim adresama:

– Ul. Armije BiH br. 17, kontakt telefon +387 35 263 436

– Ul. 15. Maja, Brčanska Malta, TC “Sjenjak”, kontakt telefon +387 35 274 560

– Ul. Kiseljak bb, kontakt telefon +387 35 382 142

– Ul. Maka Dizdara br.1, Stupine B1, kontakt telefon +387 35 277 708

Više inforamcija o apotekama EDAL EUROFARM možete saznati i na njihovim oficijelnom web stranicama ako kliknete OVDJE

 

 


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši