BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


TRIKOVI IZ GARDEROBERA: Ovih 7 komada prikrivaju višak kilograma!

Upoznajte se sa trikovima pomoću kojih će vaš višak kilograma biti neprimjetan.
oblacenje-stvari

Mnogim pripadnicama ljepšeg pola kritičnu zonu predstavlja predjeo oko struka, zadnjice i butina. Predstavljamo vam sedam komada garderobe koje vam mogu pomoći da sakrijete željeni dio.

Pravi model farmerica 

Kada je riječ o prikrivanju jastučića oko stomaka bitan je odabir farmerica pravog kroja. Iako su farmerke niskog struka uvijek u modi, one su uglavnom namijenjene osobama sa ravnim stomakom. Ako niste među njima, klonite se ovog modela i odaberite one sa višim strukom, koje će prikriti vaš višak.

Haljine na preklop

Sva odeća na preklop je odličan izbor za one koji imaju problem sa viškom u predjelu stomaka, zadnjice i butina. Ukoliko ne vjerujete, probajte sami i uvjerite se moć preklopa. Haljina na preklop ističe siluetu ženske figure.

Duge i lepršave majice i tunike

Tunike su spas za žene koje prikrivaju višak kilograma oko stomaka i zadnjice. Ponuda ovih modela je zaista velika i modni brendovi iz sezone u sezonu kao glavni trend predstavljaju široke majice. Ako želite da sakrijete stomačić, izbjegavajte uske majice i birajte lepršave modele.

Kardigan

Široki kardigani i jakne su takođe odličan izbor za prikrivanje stomaka jer ih možete ostaviti otkopčane i odmah vizuelno izgledati par kilograma lakši.

Majice sa spuštenim ramenima

Majice sa spuštenim ramenima i širokim rukavima utiču na to da stomak izleda manji, a struk uži.

Rastegljivi materijali

Garderoba od rastegljivih materijala može dobro odraditi svoj posao, trik je u tome kako ih nosite. Helanke su odličan primjer za to. Nosite ih u kombinaciji sa tunikom, koja će prekriti vaš višak.

Veš za oblikovanje

Ovakav veš će vas utegnuti i na taj način prikriti kritične zone. Odličan je izbor za svečane prilike kada se nose haljine koje ističu figuru.


Označeno ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši