BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


NutriComplex za kosu i nokte – njega iznutra

U dermatološkoj praksi česti su problemi s kosom i tjemenom. Smetnje koje osobe često navode su iritacija vtjemena, svrbež, crvenilo, katkad bolnost i, naravno, pojačano ispadanje kose.Prema istraživanjima, 75 posto prosječnih žena u dobi od 25 do 50 godina usluge frizera koristi stalno ili povremeno. Neke od proizvoda za održavanje higijene i njege kose navodi da koristi 89 posto žena. Dodatke prehrani za poboljšanje rasta kose uzima samo tri posto žena.

NutriComplex-oriflame

Nokti također mogu biti ogledalo događanja u organizmu. Česta je pojava sivih i lako lomljivih noktiju, no postoji cijela paleta dijagnoza stanja na noktima, čiji se izgled uklapa u brojne dermatološke dijagnoze koje zahtijevaju dodatnu obradu.
Svi problemi koji nam se javljaju na kosi, koži i noktima zahtijevaju da pored korištenja preparata moramo početi djelovati i iznutra.

Uz primjenu lokalnih preparata, bitno je povremeno “nahraniti” kožu, kosu i nokte preparatima u vidu tableta koje sadrže minerale i vitamine. Važni sastojci tih preparata jesu antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E i cink, koji su bitni za normalno funkcioniranje ćelija.

Oriflame-NutriComplex

Nema instant rješenja

Svako godišnje doba zahtijeva specifičnu njegu kože. S obzirom na pojačano izlaganje suncu, kožu treba zaštititi ne samo ljeti, nego i tijekom zime, posebice na zimovanju i za boravka na visokim nadmorskim visinama, kao i s pojavom prvoga proljetnog sunca.

Osobe koje nemaju problema s kožom, nastavljaju njegovati kožu kozmetičkim pripravcima, a one koje imaju bilo koji od navedenih problema s kožom trebaju potražiti savjet dermatologa i prema uputama nanositi preparate iz domene dermatološke kozmetike (na kožu, kosu ili nokte). Dok se rezultati s kožom mogu postići već nakon mjesec dana, rješavanje problema s kosom i noktima zahtijeva najmanje tri mjeseca, i to zbog posebnosti fizioloških procesa. Stoga treba naglasiti da ne postoje instant rješenja, nego da je to proces koji traje. Imajte na umu da promjene na koži, kosi i noktima nisu nastale preko noći, pa se tako ne mogu ni riješiti.

NutriComplex za kosu i nokte iz Oriflame kompanije sprečava gubitak kose i osigurava esencijalne hranjive tvari za kosu i nokte. Kosa izgleda punije i raskošnije, a nokti postaju jači. Preporučena doza je 2 tablete jednom dnevno tokom najmanje tri mjeseca.


Označeno , ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši