BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Oriflame: Druženje za djecu i odrasle u Narodnom Pozorištu Tuzla (audio)

Oriflame kozmetika BiH, u subotu, sa početkom u 12 časova u Narodnom pozorištu Tuzla zakazala je druženje za najmlađe i njihovu pratnju, te predstavu za djecu “Mida Trojanović”, koju će izvesti glumci Narodnog pozorista Tuzla.

oriflame

S desna na lijevo: Kosovka Tičić (Direktorica Oriflame-a za BiH), Ajla Mehičević (Marketing Koordinator), Nataša Lukić (Regionalna Menadžerica)

Oriflame je također pripremio brojna iznenađenja za posjetioce i publiku u vremenu od 10 do 14 sati.

Oriflame kompanija osnovana je u Švedskoj. Danas je to međunarodna kozmetička kompanija prisutna u preko 60 zemalja širom svijeta. U Bosni i Hercegovini su prisutni od 1998. godine, pružajući samo najbolje proizvode koji nastaju kombinacijom odabranih prirodnih sastojaka i najnovijih formulacija iz oblasti kozmetike.Novi način poslovanja predstavlja dodatna poboljšanja za sve lidere Oriflamea – konsultante, menadžere i direktore svih nivoa, kako su suradnici Oriflamea kategorizirani. Ovime su omogućene više zarade, lakše napredovanje, ali i mnoge druge pogodnosti – putovanja, seminari, edukacije.Sve ovo je istaknula i direktorica Oriflame kozmetike za BiH Kosovka Tičić na današnjoj press konferenciji.


Označeno , , ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši