BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Oriflame: WELLNESS PAKET ZA ŽENE

Nije neobično vidjeti ženu u šezdesetima koja izgleda sjajno ili neku znatno mlađu ženu koja zbog načina života izgleda starije od svoje dobi. Isto naravno vrijedi i za muškarce. Na to kako ćete stariti, osim genetike, utiče i niz drugih faktora, a na neke donekle možete i vi uticati. Tu prije svega mislimo na stil života i lošu prehranu.

16-1024x678

Zbog zdravlja i zdravog starenja, učeni smo da jedemo mnogo voća i povrća. Voće i povrće bogato je antioksidansima, a oni su najvažniji saveznici u borbi protiv starenja. Formula je jednostavna, povećanim unosom antioksidansa u organizam, većim unosom porcija voća i povrća, usporavate starenje. Međutim, u supermarketima smo sve više izloženi genetski modificiranom voću i povrću. Upravo zbog toga, i zbog sve veće potrebe da osnažimo imunitet i unosimo samo kvalitetne sastojke, Oriflame nam je ponudio čudesnu vrećicu s porukom: “Ljepota dolazi iznutra”.

Vrećica sadrži dnevnu dozu neophodne hranjive tvari. Pored praktičnog pakiranja, koje možete nositi u tašni, proizvod je testiran i potpuno prirodan i siguran za upotrebu!

15-678x1024

Wellness pack za žene, klinički dokazano, pospješuje ljepotu i dobro stanje organizma. Sadrži najveću koncentraciju astaksantina koji se dobija iz alge koja raste u Švedskom arhipelagu i ekstrakt borovnice – izuzetno moćni antioksidansi sa jedinstvenim dejstvom protiv starenja. Sadrži multivitamine i minerale posebno prilagođene dnevnim potrebama žena, kao i riblje ulje visokog kvaliteta koje tijelu obezbjeđuje omega 3 masnim kiselinama. Također, za mnoge, tople zrake sunca ne donose olakšavajuće dane, već borbu sa sezonskom alergijom koja ja posljedica oslabljenog imuniteta. Upravo Wellnes paket za žene koristan je za jačanje imunološkog sistema u borbi protiv alergije, a osim toga, umanjuje upale, poboljšava hidrataciju i elasticitet kože, te podstiče snagu i izdržljivost.

Zaštitite sebe i svoj organizam.


Označeno ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši