BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Foto: Druženje na Panonici uz Wellness by Oriflame

Po prvi put Oriflame kompanija je organizovala cjelodnevno druženje u Tuzli. Puno lijepih stvari Oriflame je pripremio za sve posjetitelje Panonskih jezera, bili smo tamo i možemo reći da je atomsfera zaista fenomenalna.

„Maloprije je jedna gospođa prokomentarisala, kada smo se slikali, pa ova slika je kao da smo na Havajima. Neka i bude tako jer mi smo pripremili puno lepih iznenađenja. Krenuli smo onako sa puno energije, jako, wellness, zdrav stil života. Krenuli smo sa jednim kratkim treningom, odnosno aqua aerobik sa svima onima koji su voljni i žele da učestvuju u tako jednoj letnoj avanturi sa našim trenerom, stručni saradnikom, gospodinom Jaskom, koji pokreće stvari, unosi dinamiku, energiju“ rekla je Kosovka Tičić, glavna menadžerica Oriflame kozmetike za Bosnu i Hercegovinu.

IMG_9398

Nakon treninga, kreće drugi dio zabave,a to su takmičenja, nagrade i opet mnogo zabave. Današnji cilj članova Orfilame kozmetike da donesu osmijeh svima na Panonskim jezerima.

IMG_9372

A kada je riječ o novinama koje nudi Orfilme kozmetika, možemo istaći da svake tri sedmice plasira novi katalog, i pored toga nudi fenomenalnu poslovnu priliku.

„Zato ako već niste, dođite danas da se družimo, da se dobro zabavimo, da se namirišete, da se ‘namackate’ kako mi žene volimo da kažemo, sa svim ovim Oriflame kremicama, da potpuno uživamo, da se dobro nasmejemo.“ poziva glavna menadžerica za Oriflame kozmetiku u BiH.

IMG_9380

Orfilame kozmetika uvijek nagrađuje svoje vijerne korisnike.

„Danas prvenstveno imamo, ekskluzivno nagrade za nove naše saradnike koji nam se pridruže. To je nova maskara, koja će biti lansirana u katalogu broj 12.“ rekla nam je Safija Korić, senior zlatni direktor na Tuzlanskom kantonu.

IMG_9393

Oriflame je vodeća kozmetička kompanija direktne prodaje. Prisutni su u više od 60 zemalja širom svijeta, a u više od pola njih su vodeći na tržištu. Oriflame je porijeklom iz Švedske, a korporativne kancelarije su u Švicarskoj. Nude široku paletu visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda kao i jedinstvenu poslovnu priliku koja vam omogućava da nam se pridružite i započnete vlastito poslovanje.


Označeno , , , ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši