BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Wellness seminar okupio najbolje nezavisne Lidere Oriflame kozmetike BiH

Kompanija Oriflame nam otkriva detalje sa  Wellness seminara održanog 9 i 10.10.2015 god. na Jahorini u Hotelu Lavina.

Wellness slika

 

Wellness seminar je okupio najbolje nezavisne Lidere Oriflame kozmetike BiH koji su imali priliku prisustvovati predavanjima stručnjaka iz oblasti fizičkog odgoja, nutricionizma i prodaje.

Uz stručnog saradnika doc.dr. Almira Pope Lideri su dobili iz prve ruke savjete kako ostati vitki i zdravi, kako ustrajati na programu tjelovježbe, te kako Oriflame kategorija wellness proizvoda pomaže u svemu tome i šta najbolje konzumirati u kojem periodu dana.

IMG_0456

Kao podrška tim savjetima doc.dr. Almir Popo je pokazao Liderima vježbe istezanja koje bi se trebale raditi svako jutro i uradio testove za cjelokupno tjelesno stanje svakog pojedinca.

Amela Ivković  O'Reilly, stručni saradnik nutricionista, član udruženja nutricionista Irske, član udruženja nutricionista Velike Britanije, član kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije  je svojim predavanjem istakla koliko je način života krucijalan za dobro zdravlje i pružila Liderima ključne informacije o zdravoj prehrani, koliko su Wellness proizvodi kvalitetni i potrebni kao suplementi. Uz to smo imali i svjedočanstva Lidera koji su podjelili svoje Wellness iskustvo uz Oriflame proizvode.

IMG_0607

Seminar je završio predavanjem regionalnog menadžera prodaje iz Srbije Darkom Žabićem koji je podijelio trikove kako preporučiti Wellness proizvode i koja je formula uspjeha u preporuci istih.

Wellness by Oriflame je linija proizvoda koja pruža najbolje od prirode i nauke. Najprodavaniji proizvod je Wellness paket za žene i muškarce koji krije švedsku tajnu protiv starenja.

Dvodnevni seminar je bio istinski prikaz vrijednosti Oriflame kompanije: Zajedništvo, Duh i Strast.

IMG_0571


Označeno , , ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši