BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Ecollagen kolekcija za njegu kože

Kolekcija Ecollagen namenjena je ženama od 35 i više godina za sve tipove kože, posebno za one koje žele da smanje bore i kožu učine mlađom. Kolekcija je obogaćena sa ekstraktom biljnih matičnih ćelija koje dokazano podstiču proizvodnju kolagena. Novoproizvedeni kolagen ispunjava bore iznutra i čini kožu glatkom. Ovaj moćni ekstrakt podstiče proizvodnju kolagena za više od 200%! Najbolje rezultate i maksimalan efekat postižete kroz 4 jednostavna koraka. Za potpunu rutinu potrebna su vam samo 2 minuta ujutru i navečer!.

ecollagen2

1 Korak – Čišćenje

Tajna lijepe i njegovane kože je u njenom čišćenju. Temeljito čišćenje je neizostavan prvi korak u njezi kože kojim uklanjamo nečistoće, make-up i masnoće zarobljene u porama da bismo povećali učinak daljnje njege. Za temeljito čišćenjei revitalizaciju kože dovoljna je samo jedna kap Ecollagen pjenušavog gela. Ne zaboravite koristiti tonik za lice jer pomaže koži da vrati prirodni PH balans.

2 Korak – Područje oko očiju

Područje oko očiju je jako osjetljivo i potrebna mu je posebna njega. To je područje gdje se znakovi starenja prvo pojavljuju. Zato je bitno koristiti kremu koja je isključivo namjenjena za ovo područje. Metalni aplikator u obliku kuglice hladi i nježno masira područje oko očiju.

3 Korak – Obnavljanje

Serum ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka koji prodiru u dublje slojeve kože i na taj način poboljšavaju efikasnost ostalih proizvoda za njegu kože. Možete ga koristit kao podlogu dnevnoj/noćnoj kremi ali možete koristiti i samo serum.

ecollagen 1

Ecollagen dnevna krema za korekciju bora je nova generacije Oriflame proizvoda. Formulisana je ekstraktom matičnih ćelija biljaka i pomaže ispunjavanje bora iznutra i sprečava njihov dalji nastanak. Lagana tekstura kreme čini da se ona lako upija u kožu. S obzirom da smo stalno izloženi proizvodima koji sadrže velike količine parabena i ostalih štetnih materija, ova krema u sebi sadrži samo najbolje prirodne sastojke. Ecollagen noćna krema za korekciju bora ispunjava bore iznutra i spriječava njihovo daljnje produbljivanje. Bitno je naglasiti da sve kreme zahtijevaju dobro očišćeno, prirpemnljeno lice kako bi postigle maksimalan efekat. Tako je i kod ove kolekcije, gdje uz pravilnu dnevnu rutinu, možete umanjiti bore i do 33%.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši