BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Seks lijek za mnoge bolesti…

sex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

  1. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetne alergije.
  2. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima spolni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.
  3. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tijela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!
  4. Vodite ljubav polako, nježno i opušteno,  smanjuje te šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

 

  1. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri , koji je normalni slijed događaja posle nje 😉
  2. Seks je prijeki lijek za depresiju, otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni.
  3. Seks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svijetu.To je milion  puta djelotvorniji od od Valiuma.

 

  1. Što više seksa to bolje, jer tijelo spolno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimjetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

 

  1. Poljubac svaki dan ,smanjuje vaš odlazak  zubaru. Umetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvijek obnavlja kapacitet pluća.

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


One thought on “Seks lijek za mnoge bolesti…

Komentariši