BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Yasenka se brine o Vašem imunitetu

imuno-bc-yasenka-e1452281510794

Ljudski organizam je zaštićen od bolesti na puno načina kojih nismo ni svjesni, a kompletan sistem tih zaštita predstavlja imunološki sistem čovjeka.

Imunitet čini sistem organa koji štite naš organizam od stranih mikroorganizama, toksina, ali i vlastitih promijenjenih i istrošenih ćelija. Zbog novog, ubrzanog načina života, stresa, neuravnotežene prehrane i nedovoljne tjelesne aktivnosti, sve češće se kod ljudi javljaju imunudeficijencije odnosno oslabljenje imunološkog sistema. Imuno BC sirup je pripravak koji u svojoj formuli sadrži tvari koje reguliraju i jačaju imunološki sistem te pomažu organizmu u borbi sa prehladom, gripom, alergijama te drugim poremećajima imuniteta.

imuno-bc-promo-tuzla

Sadrži beta glukane visoke farmaceutske čistoće koji djeluju kao imunomodulatori, odnosno pojačavaju prvu „liniju odbrane“ organizma. Nadalje, Imuno BC sirup sadrži vitamin c neophodan za normalno funkcionisanje imuniteta, podiže energiju i štiti organizam od štetnih spoljnih faktora. Kao posebnu prednost, Imuno BC sirup sadrži aromu banane, a i uzimanje u jednoj dnevnoj dozi olakšava njegovo prihvatanje kao pripravak izbora za jačanje imuniteta.


Označeno , ,

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


One thought on “Yasenka se brine o Vašem imunitetu

  1. Yasenka se brine o Vašem imunitetu - Kameleon M&Mjan 11, 2016 u 14:29Odgovori

    […] Nastavite čitati… […]

Komentariši