BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Zadovoljna korisnica: Usluge koje nudi “Revitalia” za mene su spas

fotka rev

Agencija “Revitalia” sa sjedištem u Tuzli medicinski je centar koji se brine o pacijentima u kućnim uslovima. U veoma kratkom periodu stekla je povjerenje velikog broja pacijenata i njihovih porodica. Jedna od njih je i Mersija čiji je muž imao nekoliko moždanih udara.

-Zahvalna sam što u Tuzli postoji jedna ovakva agencija koja se brine o pacijentima. Kako je suprug skoro nepokretan, a živimo sami, ne mogu ga sama odvesti ljekaru, niti ga ostaviti kad hoću otići do trgovine. Usluge koje nudi „Revitalia“ za mene predstavljaju spas. Kad god ih nazovem ljubazno se odazovu svakom mom pozivu i pomognu mi sve što treba. Toplo ih preporučujem svima – istakla je ona.

Usluge koje „Revitalia“ nude su njega u kući pacijenata, angažman medicinskih tehničara, angažovanje ljekara (specijalista porodične medicine ili opće prakse i drugih specijalnosti), te vađenje krvi i uzimanje urina za sve vrste laboratorijske dijagnostike.

Pored navedenih usluga, a u dogovoru sa pacijentima, agencija „Revitalia“ pruža i usluge nabavke namirnica, higijenskog materijala, spremanje obroka za pacijente, čićenje stana, plaćanje računa, odvođenje pacijenata na razne pretrage i slično.

Stoga, ako se vi ili vama neko blizak suočava sa bolešću, ili vam je nakon operacije potreban tretman, program u kućnim uslovima koji nudi agencija „Revitalia“ je možda najbolji izbor za vas. Znanje i profesionalnost naših saradnika pomoći će vam da ojačate organizam i bit će vam na usluzi 24 sata, 365 dana u godini i to u vašem domu.

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj: 064 45 44 355 ili putem mail email adrese: info.revitalia@gmail.com, kao i na Facebook page Agencija Revitalia

Agencija „Revitalia“, kućna njega i liječenje starih, bolesnih i nepokretnih osoba


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


One thought on “Zadovoljna korisnica: Usluge koje nudi “Revitalia” za mene su spas

Komentariši