BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Ciste i miomi neka budu prošlost…

 medicuvarkuca_1392043731_672x0

Domaći preparat od čuvarkuće i meda pokazao se veoma djelotvornim u liječenju velikog broja zdravstvenih problema i tegoba. Čuvarkuća i med koriste se za jačanje imuniteta, za bolesti želuca, za ciste i miome, za poboljšavanje varenja, rešavaju probleme sa zatvorom… U nastavku teksta pročitajte kako se pravi ovaj prirodni i efikasni lijek.

Sastojci: 

300g svežih sočnih listova čuvarkuće i 500 g prirodnog pčelinjeg meda

Listove čuvarkuće usitnite u super sjecku ili ih sameljite u mašini za meso sa sitnom rešetkom, pa ih pomešajte sa medom. Dobijenu smjesu sipajte u teglu koju ćete umotati u foliju, poklopite i odložite da stoji u frižideru.

Ovaj prirodni lijek konzumirajte ujutru pola sata prije jela, po jednu kašičicu. Nakon pola sata od konzumiranja ovog leka nemojte čak ništa ni piti.

Ovaj prirodni lijek idealan je i za pročišćavanje organizma, tj. za detoksikaciju od nataloženih štetnih materija koje mogu biti uzročnici za nastanak mnogih bolesti.

Čuvarkuća i med pokazao se kao odličan prirodni lijek za liječenje cista i mioma. Kombinacija ova dva ljekovita sastojka još od davnih vremena se koristila za liječenje mnogih ženskih problema, ali i drugih bolesti, tako da su čuvarkuća i med postali jedan od najpoznatijih narodnih lekova koji ima široku primjenu. Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte svog lekara.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza