BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Mehlem od 2 sastojka uklanja podočnjake i vraća energiju tijelu

limun-maslinovo-ulje

Ovaj domaći mehlem poboljšaće vaš imuni sistem. Kombinacija ova dva prirodna sastojaka, pored toga što će očistiti vaš organizam od otrova, oko vas će napraviti nevidljiv imunološki štit.

O višestrukoj ulozi maslinovоg ulja na zdravlje mnogo se pisalo, ali važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a tijelu vraća izgubljenu energiju.

Osim toga, organizam se kombinacijom ova dva sastojaka čisti od toksina, a prvi rezultati su vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primjetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mjesec dana.

Priprema:

Ovaj zdravi “mehlem” napravićete tako što pomješate 1 kašiku maslinovog ulja i 1 kašiku limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.Osim vraćanja snage tijelu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i probavni sistem pa ćete koristi imati i ako želite da smršate.

Ukoliko imate bilo kakvih probavnih tegoba poput zatvora, definitivno ćete ih se riješiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osjetićete promjene koje će vas nadahnuti na pribjegavanje zdravijem načinu života.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza