BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Prirodno liječenje impotencije

Impotencija

Dogodi li se mlađim muškarcima problem impotencije, moguće je da su posrijedi psihičke smetnje. No kako se muškarci približavaju četrdesetima i prelaze te godine, postoje sve veći izgledi za impotenciju. Uzroci te vrste  impotencije mogu biti hipertenzija, šećerna bolest ili ateroskleroza.

Smetnje u erekciji mogu uzrokovati i nezdrav način života, pušenje i alkohol, fizička neaktivnost, nepravilna prehrana i tako dalje. Ovaj problem postoji od kad je i čovječanstva, pisane su bajke i mitovi o manjku muške spolne energije.

Narodna medicina kaže da postoje prirodni lijekovi koji rješavaju ovaj problem kod muškaraca. Bitno je jesti dosta povrća poput šparoga i celera. U svakom slučaju, zdrav način života će sigurno pomoći muškarcima za bolju potenciju.

Muškarcima sa starenjem imaju problem povećanja žlijezde predstojnice tj. prostate. Prostata može narasti od veličine kestena do veličine jabuke. Ako se to dogodi, mokrenje će biti otežano. Uzrok tomu mobu biti hormonalne promjene.

Ako su tegobe izraženije, valja posjetiti ljekara. Prirodne metode mogu pomoći kod manjih tegoba ili mogu biti pomoć kod klasičnog liječenja.

Da bi povećali impotenciju, trebate povećati cirkulaciju u donjem dijelu trbuha. To možete napraviti poput medvjetke. Nju nasjeckajte i prelijte s pola litre suhog bijelog vina, zagrijte na peći i skinite prije nego prokipi. To biste trebali ostaviti sedam dana, a nakon toga procijediti. Svaku večer popijte jednu četvrtinu litre i čuvajte na suhom i hladnom mjestu.

Isprobajte ulje đumbira, jojobe i crnog papra. Eterična ulja potiču seksualni nagon pa biste ih trebali umasirati u donji dio leđa, unutarnji dio bedara i trticu, ali nikako na spolne organe.

Imate li problema s prostatom, ili prevencije radi žvačite i pojedite svakog dana po deset koštica bundeve tokom dužeg vremenskog razdoblja.

Pokušajte jesti manje masne hrane, manje masnoća životinjskog porijekla, pijte puno tekućine preko dana, jedite dovoljno povrća i voća i vidjet ćete da će problemi s potencijom biti znatno manji.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši