BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Zbogom ulošci! Menstrualne gaćice uz koje se nećemo crveniti

61197027-gacice-donje-rublje-menstruacija

Iako su nam do sada ulošci bili najbolji saveznici za menstruaciju, vrijeme je za promjene koje pozdravljamo s veseljem. Riječ je o menstrualnim gaćicama koje mijenjaju tampone i uloške, a koje izgledaju kao svako drugo donje rublje

Menstruacija je dio ciklusa kroz koji žene prolaze svaki mjesec. No ‘oni dani mjesecu’ mogu biti nelagodni, što zbog grčeva, a što zbog nesigurnosti tokom krvarenja. I dok neke žene ne vjeruju tamponu te zaziru od njegovog umetanja, niti ulošci nisu savršeni.

“Gaćice su podložene na području međunožja te imaju visoku razinu upijanja, možete ih oprati i ponovno koristiti pa dugoročno značajno smanjuju troškove”

Osim što se mogu zgužvati ili pomaknuti sa strateške pozicije, ocrtavaju se na hlačama zbog čega se ne uklapaju uz svaki stajling. No čini se kako je higijenskim dodacima konačno došao kraj, a sve zahvaljujući ‘pametnim’ gaćicama.

Riječ je o menstrualnom donjem rublju koje je lansiral firma Thinx, koje djeluje bolje od uložaka, a estetski se ne razlikuje od klasičnog ženskog rublja.

Thinx je lansirala rmodele gaćica prilagođene raznim ukusima žena, čiji je dizajn elegantan i trendi. U kolekciji menstrualnog rublja mogu se pronaći tangice, klasične gaćice, one visokog struka ili pak bokserice, a a namijenjene su različitim fazama ciklusa, odnosno obilnosti krvarenja.

Gaćice su podložene na području međunožja, imaju visoku razinu upijanja, a što je najvažnije, možete ih oprati i ponovno koristiti, što dugoročno značajno smanjuje troškove.

Isto tako, za najjača krvarenja ovo rublje može se kombinirati i s uloškom te tako postaju najmoćnije oružje protiv mrlja na odjeći.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza