BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Prirodni lijek protiv migrene

limuni

Glavobolja može narušiti čovjekovu svakodnevicu jer bol koju uzrokuje stvara i dodatno neraspoloženje i čangrizavost. Teško se nositi s čestim glavoboljama. Vjerojatno najgore glavobolje su one migrenske. Migrene mogu narušiti život, a vrlo često ju je teško pobijediti lijekovima. Postoje migrene koje niti jedan lijek ne može ublažiti, a zbog boli čovjek ne može obavljati osnovne životne funkcije.

Ljudi nisu upoznati s metodom koja može pomoću svima. Radi se o metodi koja je povezala tradicionalnu i narodnu medicinu, a koja se u današnjem svijetu vrlo kritizira. Mnogi ovu metodu ublažavanja glavobolje ne podržavaju. Vi ste ti koji morate odlučiti želite li probati i dati sebi šansu kako bi otklonili glavobolju.

Metoda ne iziskuje skupe izdatke, ne košta vas ništa. Metoda za otklanjanje užasne boli od glavobolje je vrlo jednostavna za pripraviti i nije potrebno mnogo vremena. Od namirnica je potrebno samo limunov sok i sol.

Odaberite ispravnu sol. Najbolje je da kupite sol koja je izričito visoke kvalitete, a preporučuje se himalajska sol. Ona je bogata mineralima i sadrži po 84 elementa što je vrlo visoka razina minerala. Sol kao namirnica sprječava glavobolje, ublažava migrene, ojačava živčani sustav, povećava serotonin u krvi. Limunov sok je vrlo hranjiv i on se preporučuje kao dio svakodnevnog unosa tekućine.

Ovaj pripravak se priprema tako da u jednu čašu stavite iscijeđen i svjež limunov sok i dodate dvije male žličice soli. Ove sastojke promiješajte i stavite u veću posudu s malo vode. Sve zajedno promiješajte i popijte na iskap.

Okus nije nimalo ugodan i popit ćete ga s gorčinom. Ovaj napitak ne djeluje dugoročno, već samo kratkoročno. Nakon napitka ćete se osjećati odlično jer će poput magije vaša bol u trenu nestati. Na momente ćete se istinski osjećati preporođeni jer bol nećete nimalo osjećati.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza