BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Zato što mi brinemo o Vašem zdravlju

memorial5

Memorial Zdravstvena Grupacija  je osnovana sa misijom postojanja svjetskog brenda u zdravstvu, praveći razliku pionirskim praksama u sektoru zajedno sa uvaženim osobljem i pristupom koji omogućava najbolju satisfakciju našim korisnicima kroz internacionalne standarde kvalitete i etičke principe.

Zdravstvo svjetske kvalitete je dovedeno u Tursku, Memorial je prva JCI (Joint Commission International) akreditovana bolnica u Turskoj, a 21a u svijetu.
Memorial je dom povjerenja u zdravstvu sa specializiranim doktorima i osobljem koje kombinuje njihovo znanje i iskustvo sa brigom pacijenata. Njihova usluga je orjentirana prema pacijentu.
Internacionalno poznati po In Vitro Oplodnji, Genetici, kardiovaskularnom hirurgijom i transplantacijom, Memorial je referenti centar u granama kao što su hirurške nauke, kardiovaskularno zdravlje, zdravlje žena, zdravlje djece i robotskom hirurgijom.
Pioniri u poboljšanjima zdravstvenih usluga i standarda u Turskoj. Memorial je također uspješno predstavljao našu zemlju u inozemstvu sa svojim dijagnostičkim i tretmanskim metodama.

imagesPrimanjem pacijenta iz 92 zemlje širom svijeta, memorial je bolnica svjetske klase, koja pruža komfort pružanja brige u sigurnom okruženju, sve većem broju pacijenata, iz godine u godinu.
Memorial je uvijek uz Vas sa 11 bolnica i 4 centra lociranih u Istanbulu, Ankari, Kajseru i Dijabakiru…
“Zato što mi brinemo o Vašem zdravlju”


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši