BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Kako se riješiti celulita kod kuće

mazanje-kremom

Budući da je  ljeto tu , gotovo svaka žena želi dotjerati tijelo u najbolje moguće stanje. No, najveći neprijatelj svake žene je celulit kojeg još nazivaju i ”noćna mora”. Jeste li i vi potrošili brdo novca na preparate koji ”obećavaju” nestanak celulita? Onda ste se vjerojatno i uvjerili da ste novce bacili u vjetar.

Skupocjene kreme, losioni i ostali preparati mogu, ali samo neki, popraviti vizualni dojam, ali iskorijeniti celulit je gotovo nemoguće. Celulit se mora razbijati postepeno i nemoguće je očekivati da će nestati preko noći.

Postoji nekoliko ideja uz pomoć kojih možete razbiti celulit kod kuće bez bacanja puno novca:

Mjesta zahvaćena celulitom možete naizmjenično ”tuširati” hladnom pa vrućom vodom kako bi proradila cirkulacija.

Možete se koristiti onim ”hvaljenim” preparatima, ali samo zbog lakoće masiranja mjesta zahvaćena celulitom. Tokom mazanja mjesta dobro izmasirajte.

I kao najteži način za one lijene žene je trčanje, rolanje, bicikliranje.

Ipak, ne očekujte vrhunske rezultate ako niste započeli s dobrom voljom i čvrstom motivacijom. Nitko vas ne tjera da to radite, ali ako ste odlučili, radite to kako treba i isključivo zbog sebe, a ne zbog drugih.

Bit svega je da ste zadovoljni sami sa sobom. Nikada nemojte pokušavati odlaskom u solarij sakriti celulit jer ga on ističe više nego što mislite. Muškarci kažu da im celulit ne smeta ili da ga ”ne vide” i to nije laž jer muškarci ne primjećuju celulit toliko koliko ga mi žene vidimo i većina će ga primijetiti tek ako im pokažete ili ako ga imate baš jako puno. Međutim i oni kao i mi vole vidjeti zanosne i glatke noge bez celulita pa ako želite privući mušku pažnju  potrudite se.

Ne morate ići na dijetu zbog celulita, utjeha za punašne žene je da svi imamo celulit pa čak i mršavice ga imaju. Ali nemojte čekati da vam celulit pređe u kritično stanje iz kojeg se ne ćete moći izvući i nemojte kukati nad genetikom već uzmite stvar u svoje ruke i pobijedite svog najvećeg neprijatelja.

 


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši