BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Podmlađuje kosti, eliminiše bolove u kičmi i zglobovima!

crveni-pirinac-1429635490-57632

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vrijeme uklanjati ove otrove i njihov otpad. Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon rižom.

Uzmite onoliko kašika braon riže koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon riže ii kuhajte je 3-4 minuta bez soli u  vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutro.

Preostalu rižu  ponovo prelijte prokuhanom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra.

Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite svu rižu iz tegle.

Tajna je u tome što braon riža poseduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon riža se vari u crijevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna djeluju kao apsorbenti. Na ovaj način se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi tijela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci.

Čišćenje tijela rižom pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše tjelesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osjećati i zdravije i mlađe. Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon rižu ujutro, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dvije sedmice  počinje pravo pročišćenje organizma. Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primjetiti po boji urina koji će postati mutan.Nakon toga ćete se osjećati ljepše i mlađe.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši