BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Provjereno briše bore i zateže kožu

zenski-magazin-recept-Anti-Aging-krema-umesto-botoksa-1
Domaća krema apsolutni hit među ženama: Briše bore i zateže kožu. Kako je krema za lice  bazira na prirodnim sastojcima, zbog čega je pogodna za sve tipove kože. Osim što smanjuje bore, ona umiruje, hidrira i učvršćuje njen tonus i strukturu.
Kako starimo, koža prirodno gubi svoju elastičnost zbog čega se pojavljuju fine linije bora koje ponekad i najskuplja kozmetika ne može u potpunosti da ukloni.
Ipak, u poslednje vrijeme je jedna domaća i sasvim prirodna krema uspjela da pruži fantastične rezultate, kao što su hidratacija, smanjivanje bora i usporavanje starenja kože.
Krema se priprema kod kuće, a ono što moramo da naglasimo je da su njeni sastojci potpuno prirodni i bezbjedni, tako da je pogodna za sve tipove kože. Rezultati su vidljivi već posle 7 dana, zbog čega su dame širom svijeta oduševljene ovim melemom.
Sastojci: 1 kašika bademovog ili maslinovog ulja, 1 žumance, 1 kašičica meda i 2 kašičice vazelina.

Priprema
: Istopite vazelin pomoću vodene pare. Nakon nekoliko minuta, postepeno dodajte ostale sastojke, i sve vrijeme mješajte dok se ne stvori homogena masa. Dobijenu smjesu sipajte u kutiju od neke stare kreme.

Upotreba
: Domaću kremu mažite na kožu laganim, masirajućim pokretima. Nakon 30 minuta ukloniti kremu vlažnom maramicom.

Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza