BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Švajcarski travar otkriva: 30% ginekoloških operacija može da se izbjegne ovim čajem!

virak-1418901721-52554

Djeluje i protiv mioma, cista i endometrioze, olakšava menstrualne tegobe, reguliše menstrualni ciklus i ublažava simptome menopauze. Da li ste nekada čuli za virak, magičnu žensku biljku?Najveću slavu ova ljekovita biljka je stekla kao moćno sredstvo protiv ženskih bolesti, jer je jedna od najdjelotvornijih za ovu vrstu tegoba.

Čak je i poznati švajcarski travar Johan Kincle tvrdio da se 30 odsto ginekoloških operacija može izbeći upotrebom čaja od virka!jPored pomenutih dejstava na žensko zdravlje, virak deluje i protiv mioma, cista i endometrioze, olakšava menstrualne tegobe, reguliše menstrualni ciklus i ublažava simptome menopauze.

Koristi se i kod bolnih i obilnih menstruacija, jer sadrži tanine i adstringente koji normaliziraju krvarenje.

Kada se virak kombinuje s biljkom hoću-neću, dobija se lijek protiv svih ženskih bolesti.

Kupka, vaginalno ispiranje i tamponi sa virkom delotvorni su kod gljivica, bakterijskog vaginitisa i drugih infekcija. Knicle savetuje da tampone natopite tinkturom virka i koristite poput vaginaleta.

Pored svega toga, magični virak ima moć da uništi bakterije i viruse, bilo da ga koristite kao vaginalete ili kao čaj.

Recept za čaj od virka

Jednu kašičicu virka prelijte šoljicom vrele vode i ostavite da odstoji pet do deset minuta. Pijte uvijek u gutljajima po dvije šoljice dnevno i vaši reproduktivni organi ostaće zdravi.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši