BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


CRNA LIMUNADA čisti tijelo i hit je u svijetu

crna-limunada

Proljeće nam je već stiglo a sa njim i mnogo nezaboravnih trenutaka provedenih napolju, mnogo novih majica, haljinica i kratkih pantalona… Lijepo vrijeme donosi i novu energiju koja nas tjera da provedemo što više vremena napolju, da vježbamo, unosimo više voća i povrća i izgledamo bolje. Vjerujem da je dosta vas, već napravilo plan vježbanja i ishrane kako biste ove godine zablistale u svom najboljem izdanju i konačno ušle u one farmerke koje već dugo čuvate u ormanu. Zato, hajde da počnemo što prije sa vježbanjem i detoksikacijom organizma kako bismo što prije bile spremne za lijepo vrijeme.

Danas vam predstavljamo jedan veoma ukusan napitak koji će organizmu pomoći da se očisti od toksina, crnu limunadu.Istraživanja pokazuju da ne smijete da koristite napitke sa aktivnim ugljem svakodnevno, već kao jednokratno sredstvo za detoksikaciju.

Ukoliko sumnjičavo posmatrate  fotografije i pitate se gde je tu limunada, radi se o crnoj limunadi koja ima ukus klasične, ali sadrži aktivni ugalj koji joj daje tu crnu boju zbog koje ste već spremni da je odbijete. Upravo je aktivni ugalj to što će organizam očistiti od toksina, smanjiti nadutost i sniziti holesterol.

Zato, drage moje, trk po sastojke jer ne postoji bolji način od limuna da unesete tako potreban vitamin C kao i meda koji sadrži antioksidanse i daje energiju. Ukoliko vam je zapušen nos ili teško dišete, limunadi možete dodati malo kajenske paprike, a ukoliko volite nanu, dodajte nekoliko svježih listova koji će blagotvorno uticati na varenje.

Živjeli!

PROLjETNI DETOKS CRNOM LIMUNADOM

Sastojci:

Sok od 1 1/2 limuna
2 kašike meda
4 čaše vode
1 tableta aktivnog uglja

Priprema:

Staviti sve sastojke u blender i mutiti oko pola minuta.
Sipati u čaše i dodati nekoliko kriški sjeckanog limuna.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši