BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Samo DVA sastojka brišu bore za tri sedmice!

kokos

Strije, ožiljci od akne i bore problemi su koje opterećuju veliki broj žena. Za njihovo uklanjanje spremne su potrošiti i vrijeme i novac. Ali imati lijepu kožu nije nemoguća misija i sa malo truda i malo novca. Mješavina kokosovog ulja i sode bikarbone trenutno je najpopulanija maska na internetu. Probajte je obavezno jer  je veoma učinkovita.

Dovoljno je da ih pomješate u razmeri 1:1, a ako imate osjetljivo lice onda dva dijela kokosovog ulja i jedan deo sode bikarbone.

Očistite lice, masku, pomješanu tako da deluje kao pasta, nanesite na lice kružnim pokretima. Ostavite masku pet minuta i zatim je sperite mlakom vodom.Ako ovo budete radili tri puta nedeljno, navodno ćete ubrzo, već nakon tri nedelje, primjetiti da su bore mnogo manjei pliće.

Ova maska će vam takođe riješiti problem sa aknama i mitiserima, a koža će vam sijati.Dakle, da biste se podmladile za par godina, kako tvrde žene po društvenim mrežama koje su je probale, potrebna su vam samo dva sastojka, soda bikarbona i kokosovo ulje.


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši