BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


AYURVEDSKA KOZMETIKA – vječni blagoslov Majke Prirode

Ajurvedsku kozmetiku koristile su najpoznatije ljepotice Starog svijeta – od Indije, preko Persije i Grčke do Rima.

Podmladite se i uljepšajte se i Vi !

Proizvodi inspirisani vjekovnom tradicijom univerzalne narodne medicine Ajurvede. Iskoristite bogato decenijsko iskustvo velikih indijskih  kompanija , u proizvodnji autenticnih ajurvedskih proizvoda. Budite zdravi i lijepi na potpuno prirodan način. U proizvodnji se koriste  isključivo ajurvedski biljni ekstrakti  i čista biljna ulja. Ekstrakti odabranog bilja poboljšavaju sjaj, zategnutost i strukturu kože, “peglaju” bore, uklanjaju fleke, mrlje i nečistoće.

Proizvodi su porijeklom iz Indije, zemlje koja je poznata po drevnoj vedskoj medicini – Ajurvedi. Ajurveda, što u prevodu znači znanje ili nauka o životu, je najstariji i najcjelovitiji pristup zdravlju,ali je prvenstveno orijentisana na zaštitu i očuvanje zdravlja i ljepote, kako unutrašnje tako i spoljašnje. Danas je Ajurveda priznata širom svijeta i postoji mnogo kompanija koje se bave proizvodnjom ajurvedskih dodataka isharani i kozmetike.

Organic Land  Vam nudi proizvode ajurvedskih kompanija iz Indije koje imaju dugu tradiciju u proizvodnji autentičnih ajurvedskih proizvoda.

Naš cilj je da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vježbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja Ayurveda  nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.

Bogat asortiman ayurvedskih proizvoda (dodataka ishrani, kozmetike, sredstava za ličnu higijenu…), najvećih indijskih brendova u prodavnici  Zdrave hrane Organic Land doo, Slatina 18. Tuzla.

Uz stručne savjete ljubaznog osoblja  ne možete pogriješiti,  jer Ayurveda nudi rješenje za baš sve probleme.

 


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši