BHZdravlje

Nema reklama za prikazivanje


Ovo su bolesti koje dobijamo samo zbog nervoze

Naše fizičko zdravlje je usko povezano sa našim mentalnim zdravljem i obrnuto. Svakodnevne brige i stres često se manifestuju kroz različite fizičke bolove i probleme.Kada ljekari ne mogu da pronađu fizički uzrok bola koji nas hronično muči, možete biti sigurni da je on posljedica vašeg emotivnog stanja. Pogledajte šta vam poručuju bolovi koje osjećate u tijelu.

1. Bol u glavi

Okidač za bol u glavi, sličan glavobolji, može biti svakodnevni stres. Ako osjetite ovaj bol, odvojite vrijeme da se odmorite i pokušajte da smanjite stres.

2. Bol u vratu

Ako osjećate bol u vratu, to može da znači da imate problem sa opraštanjem drugima ili sebi. Razmišljajte o stvarima koje volite kod ljudi.

3. Bol u ramenima

 

Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme. Koncentrišete se na proaktivno riješavanje problema i dozvolite drugima da vam pomognu.

4. Bol u gornjem dijelu leđa

Ovaj bol znači da nemate dovoljnu emotivnu podršku. Možda se osjećate nevoljeno i nepoželjno. U slučaju da ste sami, možda je vrijeme da odete na neki sastanak.

5. Bol u donjem dijelu leđa

Ovaj bol može da znači da se suviše brinete oko novca. Možda je vreme da naplatite taj neizmireni dug i potražite savjet oko planiranja finansija.

6. Bol u laktovima

Bol u laktu ukazuje na vaš otpor promjenama u životu. Ukočene ruke znače i ukočen život. Vreme je da prodrmate malo stvari.

7. Bol u šakama

Bol u šakama pokazuje da možda ne dopirete do drugih ljudi na način koji želite. Razmislite o sticanju novih prijatelja, ručku sa kolegom i stvaranjem novih veza.

8. Bol u kukovima

Bol u kukovima znači da se suviše plašite promjena. Bolni kukovi znače da oklijevate da se pokrenete napred i da ste suviše pažljivi kada nešto odlučujete.

9. Bol u koljenima

Bol u koljenima može biti pokazatelj suviše nadmenog i visokog mišljenja o sebi. Pokušajte da budete skromniji i provedite neko vreme volontirajući. Zapamtite da ste i vi samo običan smrtnik.

 


Podijeli s prijateljima

Vezani sadržaji

BH Zdravlje na facebooku


Komentariši


Vremenska prognoza